25/10/2014 | Featured,Ostalo | Komentari

Svaka bih ih žena poželjela u svom domu! 15 super ideja za za svaki stan i kuću

Uz zavjese i prekrivače tepisi su instant podizači i najjednostavnije uređenog prostora. Ovaj topao i ugodan ukras za pod možete lako prilagoditi svojim željama i potrebama, a sve zahvaljujući bogatoj ponudi vrsta i uzoraka. Prošetali smo trgovinama i izdvojili 5 tipova tepiha za svačiji ukus i džep.

Šareni

Šareni tepisi instant su podizači prostora. Cvjetni uzorci, prugice te razni motivi nježnih ili pak žarkih boja jednako dobro će se uklopiti uz namještaj u velikom dnevnom boravku, spavaćoj sobi ali i malenoj blagovaonici. Želite li u svoj dom unijeti dašak svježine poigrajte se s šarenim detaljima.

Čupavi

Tepisi prepoznatljivih, dugačkih trakica u posljednje su vrijeme pravi hit. Ovi topli i meki čupavci prostoriji daju toplinu, ali i eleganciju, a možete ih pronaći u raznim bojama i oblicima. Osvježite dnevni boravak, kupaonicu ili spavaću sobu s malim ili velikim čupavim detaljem koji će svatko odmah zamijetiti.

 Orijentalni

Klasični orijentalni uzorci nikada neće izaći iz mode. Tepisi zagasitih boja i bogatog uzorka idealni su za veće prostorije te će se savršeno uklopiti uz antikni namještaj masivne, drvene strukture ili pak razbiti monotoniju modernih strogih linija. Želite li svome domu podariti dašak profinjenosti obogatite ga orijentalnim tepihom.

Dječji

Tepisi za dječju sobu mogu biti toliko zabavni i zanimljivi. Opisuju ih žarke i žive boje, te uzorci koji mame osmijeh na lice. Bilo da ste se odlučili na tepih s likom iz crtića ili priče ili pak s apstraktnim i veselim likovima i uzorcima, nikako nećete pogriješiti. Poigrajte se s ovim detaljem o osvježite prostor vašeg djeteta.

Staze

Ovaj detalj istovremeno može biti vrlo koristan, ali i moderan. Dugački i uski tepih može krasiti vaš hodnik, stepenište, spavaću sobu ili pak dnevni boravak, a istovremeno zaštititi parkete te dom od prljavštine sa cipela. Na vama je da izaberete boju ili uzorak koji će se uklopiti uz ostatak stana. Budite kreativni.

Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr

Vaš komentar na članak: