21/01/2019 | Ostalo,Video | Komentari

NAJINTERESANTNIJA KUĆA NA BALKANU SE NALAZI U SRBIJI: Niko ne može da ostane ravnodušan kada je vidi!

Po nekom nepisanom pravilu, na Balkanu je postala navika da su u ulicama skoro identične zgrade ili kuće. Međutim, u Smederevu postoji jedna koja se po svemu ističe od ostalih, i to ne samo u ovom gradu, već u čitavoj Srbiji, a možda i šire.

sareni-dom

Kuća koja privuče pažnju svakom prolazniku nije ukrašena cvijećem, do duše nije da ga nema, lampama ili je neobično izgrađena. Ona je oslikana Bisinim i Slavkovim idejama.

– Ruku na srce, sa suprugom možete mnogo postići u harmoniji i životu, jer ovo što vidite kao razglednicu to smo mi osmislili, da tako život treba da bude – kazao je Slavko Nikolić u emisiji „Exploziv“ na TV Prva.

Njihova kuća je sva iscrtana i prepuna boja. Ne postoji nijedna cigla ili zid koji nije ukrašen i iscrtan. Ipak, ona nije takva zato što su Bisa i Slavko u penziji i nemaju, kako bi se reklo, pametnija posla, već je izgled njihovog doma podredila sasvim druga filozofija.

– Ideja dolazi od prirodnog zakona, ako vi meni činite i ja vama činim. Hoću sa zahvalnošću da kažem da ako ljudi koji koji prolaze i pozdrave vas sa osmjehom, znajte da ste uspjeli – kaže Slavko. Ako vam se čini da u ovoj kući više nema mjesta ni za tačkicu, prevarili ste se.

Pogledajte u video prilogu kako njihova kuća izgleda:

Izvor: telegraf.rs

Vaš komentar na članak: