20/08/2014 | Featured,Ostalo | Komentari

Hodajući ormarić u dnevnom boravku

Navikli smo da ormari i ormarići imaju ravne linije, da sve stoji u ‘vaser vagu’. Međutim, ponekad je dobro pustiti mašti na volju, a kada još ideja iz mašte ima i potvrdu u fizičkom svijetu da ‘drži vodu’, e onda smo doista uspjeli! Naime, i ormarići u dnevnom boravku mogu hodati ili barem tako izgledati!

Upravo s takvim, hodajućim ormarićem za dnevni boravak upoznao nas je dizajnerski studio pod nazivom Markus Johansson. Zapravo je stvar u našoj percepciji. Naime, ovi ormarići nisu fizički jednaki kao ormarići koje obično držimo u svojim prostorijama već su im stranice zakošene te se tako dobiva dojam pokreta, doslovno kao da hodaju.

Ormarići nazvani ‘Walking Cabinets’ (hodajući ormarići) mogu se kupiti zasebno ili više njih, a posebno je simpatično to što se mogu odlično složiti jedan do drugoga, odnosno zakrivljene stranice u tome nisu nikakva prepreka. Također, izrađuju se u crvenoj i crnoj boji, klasičnom kontrastu čija popularnost nikada ne blijedi i uvijek je jednako omiljen.

U opisu proizvoda stoji: ‘Neravna forma omogućuje da uzmete ne samo jedan samostojeći ormarić već ih možete slagati dva ili više u modularni sistem koji kao da poziva na stvaranje niza konfiguracija i formi.

Radi se o modernom i suvremenom komadu namještaja i želite li nešto IN u svom dnevnom boravku, onda je to zasigurno jedan od ovakvih ormarića. Također, lagani su te se bez problema pomiču s jednog kraja prostorije u drugi. S jedne strane veoma kreativno rješenje, a s druge veoma jednostavno pa je sasvim izvjesno da će pronaći mnoge koji će se jednostavno zaljubiti u njega.

Stavljen zasebno ili u paru, ovakav ormarić oda je pokretu i ravnotežu, na neki način dobivamo dojam ne samo da hodaju već i plešu. Nožice su nagnute u različitim smjerovima i pod drugačijim kutovima pa pridonose dojmu pokreta i plesa.

Izvor: pomjeri.hr

Vaš komentar na članak: