22/07/2017 | Ostalo | Komentari

15 POPULARNIH ZAVJESA U 2017. GODINI: ove zavjese domaćice žele na prozorima u svojoj kući

Zaboravite na jednostavne i bijele zavjese, jer ove godine pravi su trend čudesna kombinacija boja, materijala i dezena, piše Lepa & srećna.

Dugačke zavjese se ponovo vraćaju u domove širom svijeta, a još ljepše izgledaju one iz dva dijela, ali u različitoj boji. Nekada je bilo nezamislivo jedan dio prozora prekriti zavjesom u roze, a drugi u zelenoj boji, ali sada je takva zavjesa pravi HIT za dnevnu sobu.

Cvijetni dezen i dalje je broj jedan, naročito u kombinaciji sa bijelom zavjesom kao podlogom. Za velike prostore tamna draperija sa bijelom zavjesom savršen je izbor, a ukoliko je vaš dom u vatrometu boja, onda se odlučite za jednostavnu teget zavjesu.

Obične kućanke za vezivanje postaju prošlost, pa se različiti ukrasi poput cvijeta ruže mogu vidjeti na raskošnim zavjesama. Domaćice sve češće biraju lakšu varijanstu za kačenje, pa se umjesto za štipaljke odlučuju za kolutove. Za dječije sobe i dalje su neprevaziđene zavjese sa likovima iz crtanih filmova, a za male kuhinjske prozore domaćice se najprije odlučuju za praktične, kratke zavjese koje zbog viška svjetlosti možete da zakačite sa strane.

Izvor: lepaisrecna.rs

Vaš komentar na članak: