Ležaj-fotelja na rasklapanje za milion lajkova: dizajnerski namještaj za mali stan koji oduševljava Fejsbuk zajednicu

Mlada ruska dizajnerka Elena Sidorova uživa u svakom svom projektu, a ležaj-fotelja koji smo prikazali na Fejsbuk stranici ‘Moj stan’ oduševio je hiljade naših čitalaca!

fotelja (1)

Fotelja koja se rasklapa u ležaj idealan je komad namještaja za male stanove i uske sobe, a naročito je pogodna za dječiji prostor ili kao gostinsko mjesto za odmor.

Svaki novi dizajnerski poduhvat koji odgovara na tražnju potrošača dobro je prihvaćen, pa je baš takav slučaj i sa atraktivnim rješenjem koje potpisuje mlada ruska dizajnerka Elena Sidorova.

fotelja (2)

Zaljubljena u putovanja, muziku ali i dizajn, Elena “uživa u projektovanju namještaja”, kako piše na svom “Behance” profilu.

Njen talenat i inovativnost nagrađeni su i pažnjom pratilaca koji vole njene projekte, a jedan od njih – fotelja “flop” oduševila je članove naše Fejsbuk zajednice “Moj stan”

Preko milion lajkova slilo se na objavu ovog projekta, a sigurno su tome doprinijeli i maštovita rješenja za lako rasklapanje fotelje, kao i spremište za jastuk i dušek koji se kriju unutar fotelje.

fotelja (3)

Presvučena vunenim materijalom u prijatnoj žutoj nijansi, fotelja “flop” oduševila je i nas!

Izvor: lisa.rs

Vaš komentar na članak: