ITALIJANSKI NAMJEŠTAJ KOJI OSTAVLJA BEZ DAHA: Asami Light Sofa by Colico

Colico je jedan od vodećih proizvođača namještaja u Italiji, svojom originalnošću i idejama postavljaju nove standarde na talijanskom tržištu već 90 godina.

calico-sofa (1)

Danas, Colico proizvodi praktične i vizualno izazovne dijelove namještaja(u području interijera i eksterijera), koji plijene poglede znatiželjnih kupaca.

calico-sofa (2)

Asami Light Sofa je jedan od najnovijih proizvoda koje je ova tvrtka izbacila na tržište. Sofa je naravno vrlo udobna i praktična kao što smo i navikli, budući nas je Colico pomalo već i razmazio svojom ponudom.

calico-sofa (3)

Ali, ono po čemu se ova sofa razlikuje od svojih trenutnih konkurenata na tržištu, nije fizička udobnost kao takva, već vizualna privlačnost koju ovaj komad namještaja definitivno posjeduje.

calico-sofa (4)

Naime, sofa ima ugrađeni svjetlosni LED sustav nad kojim imate potpunu kontrolu, doslovno igrajući se s daljinskim upravljačem.

calico-sofa (5)

Imate 7 osnovnih boja na raspolaganju te mogućnost rotacije između ostale 21 boje. Zamislite gledanje Ratova Zvijezda s prijateljima na sofi koja bliješti u boji lightsabera Vašeg omiljenog Jedija…neprocjenjivo iskustvo za svakog Star Wars geeka.

calico-sofa (6)

Na stranu dječačke maštarije, sofa je zaista svestrana i vrlo kompaktna. Njezin modularni dizajn omogućuje uklapanje u praktički bilo kakav prostor. Proizveden je model Asami Light Sofe i za eksterijernu uporabu, koji može podnijeti vrlo grube vremenske uvjete.

calico-sofa (7)

Zaključak je krajnje jednostavan, uz ovakav komad namještaja Vaš dom zapravo više nikada neće biti isti.

Izvor: moderandom.com

Vaš komentar na članak: