Zavirite u dom djevojke princa Harija: Luksuz dostojan buduće britanske princeze! (FOTO)

Iako su nedavno krenula šuškanja da princ Hari priprema ljubavno gnijezdo za njih dvoje u Kensingtonskoj palati, Megan još uvijek uživa u svom kanadskom domu.

megan-markl-kuca (sssss)

Moderno i minimalističko uređenje stana američke glumice Megan Markl nimalo ne iznenađuje: zvijezda TV serije “Suits” i devojka princa Harija odavno je pokazala da odlično kombinuje odjevne komade i da ima stila koji je prenijela i na svoj dom.

Iako su nedavno krenula šuškanja da princ Hari priprema ljubavno gnijezdo za njih dvoje u Kensingtonskoj palati, Megan još uvijek uživa u svom kanadskom domu. Naime, glumica se u Toronto doselila zbog posla, snimanja serije “Suits”, i tamo pronašla svoj mir u društvu svoja dva udomljena psa.

megan-markl-kuca (4)

Osim što su oni sveprisutni, stan je ispunjen knjigama, slikama i cvijećem. Markl je odabrala moderno, minimalističko uređenje: preovladava bijela boja, s detaljima poput tepiha, ćebadi i jastučića u bojama.

Iskoristili smo nekoliko njenih objava na Instagramu i zavirili u njen kanadski dom – prije nego što se preseli u London s princem Harijem.

Izvor: gloria.hr

Vaš komentar na članak: