NIHAN IZ SERIJE BESKRAJNA LJUBAV PLATILA KUĆU MILION EURA: zavirite u raskošan dom i čaroban vrt turske glumice (FOTO)

Nakon glamuroznog vjenčanja i povratka sa Maldiva, gdje su u julu 2016. proveli medeni mjesec, mladi bračni par Neslihan Atagul (25), koju upravo gledamo kao Nihan u hit seriji ‘Beskrajna ljubav’, i njen kolega Kadir Dogulu (35) uselili su u novi dom vrijedan oko milion evra, piše Lepa & Srećna.

Kad su birali mjesto za svoje porodično gnijezdo, prvenstveno su vodili računa da budu okruženi zelenilom, a istovremeno blizu starog centra jedinstvenog megapolisa koji se prostire na dva kontinenta.

Tako je izbor pao na Zekerijakoj, nekadašnje selo na evropskoj strani koje je postalo deo Istanbula, a od devedesetih godina u njemu se grade samo velelepne jednospratne vile s prostranim vrtovima, pa tu uglavnom žive bogataši i slavne ličnosti.

Nije to zbog snobizma, već zbog fantastičnog položaja mjesta. Okružena širokim pojasom šuma, najzelenija istanbulska četvrt kako još zovu Zekerijakoj, s jedne strane gleda na planine, a s druge na Bosfor.

nihan-kuca (1)

Uz to ovom veoma aktivnom paru obezbjeđuje neophodan mir za odmor i relaksaciju, ali i odlične uslove za njihove brojne četvoronožne ljubimce, pse i mace, koji bez problema, u miru i slozi žive pod istim krovom.

nihan-kuca (2)

Kad je kod kuće, ova energična mlada žena uživa da kuva:

“Odlično kuvam, posebno jela od ribe. Istraživala sam osmansku kuhinju i savladala brojne recepte. Međutim, u posljednje vrijeme sam u fjužn stilu. Dok kuvam, stalno tjeram Kadira da proba. Njemu to ne pada teško, voli moja jela”.

nihan-kuca (3)

Lijepa Neslihan, inače Lav u horoskopu, u glumačke vode odlučno je zaplovila sa svega 13 godina. Oduvijek je željela da bude ispred kamere, a nebo je odlučilo da joj ispuni tu želju: “Pozvala sam drugaricu telefonom, ali sam pogrešno ukucala broj i u slušalici začula nepoznati glas koji je izgovorio ime agencije za menekene.

Iskoristila sam priliku da pitam šta mi je potrebno za taj posao. Rekli su mi da jednostavno dođem pa ćemo vidjeti”, otkrila je Neslihan u jednom intervjuu.

nihan-kuca (4)

Uz veliki trud trinaestogodišnja djevojčica uspjela je da ubijedi majku da je tamo odvede. Potpisala je ugovor s njima i ubrzo dobila priliku da snimi jednu reklamu. Mi smo je prvi put gledali u seriji “Kad lišće pada”. Igrala je mladu Deniz, Dževrijinu unuku.

Sa Kadirom se upoznala 2013. na setu serije “Fatih Harbije”, ljubavnoj priči između siromašne djevojke i bogatog momka. Već nakon nekoliko epizoda i njih dvoje su bili do ušiju zaljubljeni jedno u drugo.

nihan-kuca (5)

“Neslihan me je opčinila od prvog trenutka kad sam je ugledao”, otkrio je u jednom intervjuu markantni Kadir koji inače ne voli da priča o privatnom životu jer mu je, kaže, Neslihan previše dragocjena.

Rođen u Mersinu kao jedno od petoro djece, Kadir je sa 10 godina počeo da zarađuje kako bi pomogao porodici.

nihan-kuca (6)

Radio je u radnji za izradu kora za pitu, popravljao bicikle, raznosio vodu… Sa 17 godina pridružio se starijem bratu u Istanbulu gdje je takođe radio sve što mu je ponuđeno, a najviše kao kelner, barmen i kasnije kuvar.

Markantan izgled donijeo mu je vodeće uloge u mladalačkim serijalima “Male tajne” i “Pis Yedili”. Prvu pravu glavnu ulogu dobio je u “Fatih Harbije”, seriji koja mu potpuno promijenila život.

nihan-kuca (7)

“Kadir je ludo zaljubljen u mene”, kaže Neslihan. “On čini da se osjećam najlepšom ženom na svijetu.” A njihove fotografije govore da lijepa glumica ne pretjeruje kad to govori.

nihan-kuca (8)

Markantan izgled donijeo mu je vodeće uloge u mladalačkim serijalima “Male tajne” i “Pis Yedili”. Prvu pravu glavnu ulogu dobio je u “Fatih Harbije”, seriji koja mu potpuno promijenila život.

Izvor: lepaisrecna.rs

Vaš komentar na članak: