Luskuzne vile supermodela: Nećete moći da vjerujete kad budete vidjeli gdje žive čuvene ljepotice

Supermodeli zarađuju super količine novca. Zarada pojednih modela je zapanjujuća, a pitanje je: na šta da ga potroše? Nekretnina je uvijek dobra opcija, pa mnoge od njih imaju i po nekoliko luksuznih vila na najljepšim mjestima na svijetu.

1) VILA NA SA POGLEDOM NA OKEAN MIRANADE KER

miranda-kuca (2)

Australijski model i bivši Viktorijin anđeo Miranada Ker preselila se u Malibu nakon razvoda od glumca Orlanda Bluma sa kojim ima sina Flina.

Prva stvar u koju je uložila bila je vrhunski sistem nadzora i obezbjeđenja vile. Miranda je 2009. imala neprijatnu situaciju kada je njena tadašnja kuća obijena, a lopovi su odneli luksuzne predmete i nakit.

Njen dom sa pogledom na okean vrijedi 2,1 miliona dolara. Kuća ima četiri spavaće sobe i tri kupatila. Ono što se njoj posebno dopada je velika terasa sa pogledom na okean na kojoj poznata manekenka svakodnevno vježba jogu kojom održva liniju.

Pogledajte kako izgleda luksuzni dom Mirande Ker:

miranda-kuca (1)

2) LUKSUZNA VILA ADRIJANE LIME

Na malenom ostrvu koje se zove Indijski potok nalazi se svega 40 kuća. Jedna od njih u vlasništvu je jedne od najpoznatijih brazilskih maneknenki, Adrijane Lime.

Ostrvo je pod nadzorom policije 24 sata dnevno. Ovu kuću Adrijana je kupila dok je još bila u braku sa srpskim košarkašem Markom Jarićem.
Iako važi za najskromniju kuću na ostrvu gdje žive samo najbogatiji, ova nekretnina vrijedi 9 milona dolara.

Sagrađena je 1958. godine, a imanje se proteže se na preko 750 kvadratnih metara. Ova nekternina bila je njen izbor i zbog velikog dvorišta, a kako Adrijana ima dve kćerke, Sijenu i Valentinu, željela je dovoljno prostranu kuću da njene djevojčice mogu da se igraju.

Ipak, Viktorijin anđeo, nakon rastanka sa srpskim košarkašem, u potrazi je za novim domom.

adriana-kuca

3) NESUĐENI DOM NAOMI KEMPBEL

naomi

Najpoznatija tamnoputa manekenka svih vremena i ruski milioner Vladislav Doronin 2012. sagradili su svoj futuristički dom.

Za zdanje koje nosi naziv Capital Hill arihtekte su inspiraciju pronašle u američkoj naučno-fantastičnoj seriji “Zvjezdane staze”.

Ova neobična vila ima svoj spa, bazen, teretanu i tursko kupatilo. Imanje je okruženo borovom šumom, a da bi par imamo potpunu privatnost, ruski milioner unajmio je privatno obezbjeđenje.

Ipak, Naomi se nije dugo zadržala u ovoj neobičnoj vili. Manekenka i biznismen okončali su vezu 2014. godine

Pogledajte kako izgleda dom Naomi Kembel u kome je Naomi boravila sa Vladislavom:

naomi-kuca

Izvor: zena.blic.rs

Vaš komentar na članak: