DŽEJMI OLIVER ŽIVI U NEVJEROVATNOJ KUĆI: zavirite u porodičan dom slavnog kuvara (FOTO)

Supruga Džejmija Olivera i majka petoro djece Džuls Oliver često obraduje pratioce na Instagramu fotografijama iz porodične kuće, a ovoga puta su svi iznenađeni krevetom u spavaćoj sobi, piše Lepa & srećna.

oliver-naslovna

Džuls je objavila fotografiju luksuzne spavaće sobe i kreveta za koji su mnogi rekli da podsjeća na stil namještaja iz perioda Luja XV, a mnoge je isprovociralo to što je dječak ležao na krevetu obuven, u čizamama.

dzejmi-oliver-kuca (1)

Ovaj krevet je koštao porodicu 2 195 funti, ali spavaća soba nije jedino carstvo luksuza u sedmosobnoj kući poznate porodice. Džejmi Oliver je kupio ovu kuću prošle godine i platio je oko 9 miliona funti.

dzejmi-oliver-kuca (2)

Dnevnoj sobi poseban pečat daje kamin i ramovi sa slikama na kojima su ispisane poruke ljubavi i mira. Slavni kuvar obožava da čita, pa police sa knjigama zauzimaju posebno mjesto u domu.

dzejmi-oliver-kuca (3)

dzejmi-oliver-kuca (4)

Kuhinja je rustična, dominira drvo, a na zidovima se nalaze uske police na kojima se lako odlaže posuđe. Sve posude u kuhinji moraju da budu lako dostupne za slavnog kuvara, a poznato je da Džejmi posuđe od livenog gvožđa koristi samo za pravljenje hljeba i pice.

dzejmi-oliver-kuca (5)

dzejmi-oliver-kuca (6)

Omiljena soba ove porodice je očigledno prostrana soba za ručavanje, u kojoj se i opuštaju u velikoj ružičastoj sofi. Takođe, posebno mjesto u kući zauzima klavir koji mališani obožavaju.

dzejmi-oliver-kuca (7)

U kupatilu se ističe stojeća kada, a monotoniju klasičnog stila razbija moderan izbor boja.

dzejmi-oliver-kuca (8)

Nakon renoviranja kuća je dobila i dodatne prostorije, kao što su soba za igranje, porodična soba, vinski podrum i prostor za skladištenje stvari. Međutim, najzanimljiviji dijelovi kuće su dječije sobe sa unikatnim krevetima i dekoracijom.

Izvor: lepaisrecna.rs

Vaš komentar na članak: