DOSTOJNA PREDSJEDNIČKOG PARA: Zavirite u novu kuću Billa i Hillary Clinton (FOTO)

Demokratska kandidatkinja američkih predsjedničkih izbora Hillary Clinton i bivši predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Bill Clinton bez sumnje znaju kako živjeti luksuznim životom, a sada možemo provjeriti gdje se i kako opuštaju i uživaju kad se odmaraju od poslovnih obaveza.

kuca-klintonovih (5)

Ova impresivna nekretnina nalazi se u mjestu Chappaqua, u oblasti Westchester, oko 50 kilometara sjeverno od New Yorka. Okrug Westchester u saveznoj državi New York šesta je najbogatija općina u cijelim Sjedinjenim Državama. Obitelj Clinton ondje se nastanila nakon što je Billu istekao predsjednički mandat.

Novi dom Clintonovih u duhu je ekstravagancije, a kupili su ga za 1,16 milijuna dolara. Nalazi se u blizini dosadašnje, veće kuće koju su kupili još 1999. za 1,7 milijuna dolara. Riječ je o 33 godine staroj nekretnini koja je ranije bila u vlasništvu arhitekta Charlesa Chepigina, koji ga je prodao Clintonovima u kolovozu ove godine. Kuća se sastoji od tri spavaće sobe, ima drvene podove i modernu kuhinju koja je povezana s blagovaonicom i dnevnim boravkom. Ima novu adaptiranu kupaonicu i dva walk-in ormara.

kuca-klintonovih (3)

 

Na ranču obitelj Clinton koji se proteže na 1,5 jutara nalazi se i bazen, a okružen je i s puno zelenila.

Izvor: tportal.hr

Vaš komentar na članak: