07/11/2014 | Featured,Kupatilo | Komentari

Ženstvena kupatila

Ženstvena kupatila se kreću od modernog do vintige stila, ali takođe mogu izgledati vrlo luksuzno. Kupatila sa ženskim prizvukom možete lako da kreirate i možete čak transformisati postojeće kupatilo jednostavnim dodavanjem pravih akcenata i dekora.

Ženstvena kupatila imaju glamurozan stil koji je neosporan, a luksuz je sastavni deo ovih projekata. Omogućavaju vam da dodate mnoštvo boja, dekora i svežinu cveća, kako bi na pravi način oblikovali svoje kupatilo kod kuće u SPA-stilu.

Kad god govorimo o ženstvenim prostorima, jedna od prvih stvari koje dolaze na pamet je elegantna upotreba boja. Pink je očigledno prirodan i popularan izbor u bilo kojoj ženskoj sobi, pa ni moderno kupatilo nije izuzetak. Ali, ne morate isključivo roze boju da koristite za dobijanje glam-ženstvenog kupatila. Ljubičasta i njene mnoge nijanse su takođe odličan izbor i one imaju tendenciju da donesu mnogo više sofisticiranosti u kupatilu. Još jedna odlična boja je zlatna. Sa metalnim ukrasima dobijate instant luksuzni ambijent.

Ženstveno kupatilo je zaista idealan izbor za SPA-stil. Njegov meki vizuelni i miran osećaj i ukupno raspoloženje omogućiće vam da u potpunosti istopite svoje brige. Umesto jarkih boja, možete se odlučiti za savremenu šemu boja stilskih kupatila. Siva, bela, krem i braon su idealne za umirujuće efekte. Ipak, možete da zadržite ženski vajb toplim drvenim površinama, plišanim belim tepisima, laganim zavesama, cvetovima i mirišljavim svećama.

Jedna od većih prednosti usvajanja neutralne palete boja je način na koji možete lako da transformišete kupatilo u bilo koji drugi stil kasnije. Uvedite neke printove ili šik pozadine sa cvetnim motivom koji daju ovom prostoru mekoću.

Klasika, vintage, retro ili Holivud – vanvremenski stilovi prošlosti savršeno koordiniraju sa ženskim kupatilima. Upotrebom svetlucavih ogledalo-površina, različitih tekstura i raskošnog osvetljenja stvorićete odličan retro stil u kupatilu. Lusteri ili lampe uvek izgledaju kao žarište kupatila, a naslikana kada takođe daje poseban šarm ovim kupatilima.

Pozlaćen nameštaj, draperije i tepisi, drveni podovi i metalik dekor, takođe mogu predstaviti eklektičnu i Shabby Chic temu. Bez obzira koji stil da odaberete, imajte na umu da prenesete lepotu u kupatilo, mir i osetljivost – a to je zaštitni znak svakog enterijera sa ženskim vajbom.

Izvor: mojenterijer.rs

Vaš komentar na članak: