06/10/2014 | Featured,Kuhinja | Komentari

Uređenje malih kuhinja

Obzirom na činjenicu da je uređenje malog životnog prostora vječna i neiscrpna tema, ovoga puta vam donosimo pregršt ideja kako urediti malu kuhinju. U galeriji fotografija pronaći ćete suvremene kuhinje, kuhinje u skandinavskom stilu, kao i spoj tradicionalnih i modernih kuhinja.

Suvremeni način života od nas zahtijeva brzu i zdravu pripremu namirnica, stoga je korisno sav pribor za kuhanje držati nadohvat ruke. Pri uređenju malih kuhinja, uvijek je praktično potrebne sitnice i kuhinjska pomagala (noževe, kuhače, šalice, posudice sa začinima, pa čak i mikrovalne pećnice) objesiti na zid ili držati na malim zidnim policama, s ciljem uštede prostora i vremena. Držeći pribor na zidu ili u ormarićima, štedimo potreban prostor za rad na kuhinjskoj radnoj plohi.

Imate li dio kuhinjskog zida na kojemu možete napraviti ormariće od poda do stropa, odlučite se i za ovu mogućnost – svaki centimetar spremišta svakako je potreban. Isto tako, umjesto klasičnih ormarića ispod radne plohe, odaberite ladice jer su preglednije i praktičnije za držanje lonaca, poklopaca i ostalog kuhinjskog posuđa.

Krenite hrabro u uređenje svoje male kuhinje i inspirirajte se našim idejama!

Izvor: uredjenje-doma

Vaš komentar na članak: