Tri moderna doma Terrija Browna

Pravi je podvig pronalaženje arhitekta ili dizajnera interijera koji mogu spojiti najbolje od okolnog krajolika s kreativnošću vizije novog imanja. Srećom, možemo vidjeti ova savršena tri primjera vizualizacije Terrija Browna. Ovaj prvi set vizualizacije predstavlja privatnu kuću na prekrasnom otoku Mayotte. Objekt je jedinstven po tome što se više fokusira na okolinu nego na sam prostor.

Priroda utječe u nekretninu neprimjetno, u dnevni boravak i terasu koji se spajaju u centralizirani životni prostor, koji nudi prekrasan pogled na okolno more. Lako je zamisliti morski zrakom i toplo sunce na svakom koraku. Ovaj prvi dom izgleda idealno za obiteljski odmor ili zabavu, ili možda kao romantično utočište. Veliki suvremeni životni prostor pruža prekrasan panoramski pogled.

Konačno, treći objekt je potpuno okrenut spokoju. Ova obiteljska kuća nudi najbolje od oblika i funkcije, s morem inspiriranim bojama i korištenjem prirodnih materijala. Poput ostalih projekata i ovaj ima dosta prirodnog svjetla, s pažnjom na okolni krajolik. Lako je opustiti se u ovom mirnom, modernom domu.

Boje u životnim prostorima nijansom podsjećaju kao da se nalaze na plaži, s pijeskom, morskim staklom, naplavljenim drvom i bijelom, sve ocrtano i u namještaju. Jednostavnost čini ovaj dom upečatljivim. Umjetnine u jednostavnom crno-bijelom daju iznenađujući element umirujuće palete svijetlim šumama i prirodi.

Izvor: uredjenje-doma.com

Vaš komentar na članak: