Prati nas na Facebooku! Klik na Like!

Svaki dan pišemo nove stvari

Sve što je potrebno u 27 kvadratnih metara (FOTO)

Advertisement

Prostor od 27 kvadratnih metara izgleda kao vrlo mali prostor u kome je nekad teško uklopiti sve ono što vam je potrebno za normalni život.

stan-27-kvadrata

Međutim, postoji veoma dobar način da unaprijedite svoj enterijer. Umjesto razmišljanja i pitanja gdje da stavite svoj skupi namještaj i da li je zaista na dobrom mjestu, naravno da ćete napraviti grešku i da će vaš prostor izgledati veoma neuredno i smiješno.

Jedna od najvažnijih stvari koje treba da znate i primijenite prilikom uređenja malog enterijera, jeste da uključite svoje čulo ukusa i razmislite dobro kako da svaki komad namještaja ili detalj izgleda skladno i uredno, ali da i dalje izgleda prilično glamurozno i predivno.

Dodavanje detalja takođe igra veliku ulogu prilikom uređenja enterijera, jer oni daju smisao cjelini. Jednostavna organizacija u vašem domu poboljšava raspoloženje i vaš ego, jer će vaši bližnji i prijatelji biti oduševljeni načinom na koji ste toliko elemenata smjestili u tako malom prostoru.

stan-27-kvadrata2

Danas vam predstavljamo jednu malu, ali veličanstvenu unutrašnjost, koja izgleda veoma luksuzno, ali jednostavno. Ovaj stan je savršeno mjesto za mladi par i sve što je potrebno, smješteno je na samo 27 kvadratnih metara.

Pogledajte fotografije i iskoristite ideje za uređenje vašeg enterijera.

Izvor: zenskimagazin.rs

loading...

Vaš komentar na članak: