Stan iz Snova: Kako samo jedan detalj može promijeniti izgled cijelog stana

stan-detalji-uredjenje-1

Nije lako pronaći savršenu ravnotežu kada uređujete stan, posebno kada želite miješati stilove. Ali, uvijek postoji način. Ponekad je ključ u jednostavnosti. Ponekad morate pronaći prave elemente za kombiniranje.

stan-detalji-uredjenje-2

stan-detalji-uredjenje-3

stan-detalji-uredjenje-4

U slučaju ovog stana, ravnoteža je stvorena pomoću bijele boje koja dominira i glamuroznih bakrenih detalja.

stan-detalji-uredjenje-5

stan-detalji-uredjenje-6

Stan ima otvoren dnevni prostor. Kuhinja i dnevni boravak povezani su prostorom za jelo, koji je dio obje zone. Kuhinja je gotovo cijela u bijelom, dok se detalji u boji postepeno unose u blagovaonicu, a najviše ih je u dnevnoj sobi.

stan-detalji-uredjenje-7

stan-detalji-uredjenje-8

Stil je interesantna mješavina klasičnog i modernog. S jedne strane, imamo niz klasičnih elemenata poput vječne Emes fotelje. S druge strane, tu su elementi koji prostoru daju ležeran i opušteniji izgled, u ovom slučaju moderna umjetnička djela, od kojih posebnu svježinu prostoru daje zelena slika. Postoje i komadi ‘između’, poput kožne sofe, koja je moderna ali na neki način i klasična. Svi ti elementi čine sklad s dizajnerskim bakrenim lusterom britanske dizajnerske kuće Tom Dixon.

Viseći luster ujedno je i najdojmljiviji detalj dnevnog boravka i stana te sjajan primjer kako je dovoljan samo jedan upečatljiv komad da ‘podigne’ izgled cijelog prostora.

stan-detalji-uredjenje-9

stan-detalji-uredjenje-10

Izvor: net.hr

Vaš komentar na članak: