Šta sve može stati u 20m2

Ovaj multi-funkcionalni i atraktivan stan, garsonjera, ima jedinstveni dizajn, raznovrstan i interesantan, sa prirodnom paletom tonova. Površina ovog doma manja od 20 m2, udobno je i maksimlno iskorišćena.

U stvari, ovaj mali stan je organizovan u četiri funkcionalne prostorije, a sačinjen je od: dnevnog boravka, spavaće sobe, radne sobe i trpezarije. Svestranim rasporedom i dizajnom stvoren je moderan prostor. Konkretno, on je organizovan u dve glavne zone: Dnevna soba noću se pretvara u spavaću sobu, a ugao u dnevnoj sobi, ispod merdevina je iskorišćen kao mala kućna kancelarija.

Dnevni boravak uključuje krevet i nekoliko dodatnih komada nameštaja koji joj pomažu da postane udobna spavaća soba. Noću, stočić za kafu ima funkciju noćnog stočića pored kreveta. Tokom dana, posteljina se skladišti u korpu koja se “krije” ispod malog stola. Ukrasi su svedeni na minimum kako bi se osiguralo jedinstvo prostora. Nežna, prirodna paleta boja je nit koja prostor čini harmoničnim.

Police za skladištenje nalaze se duž zida. Nameštaj od ratana i prirodni materijali donose dah svežine u prostoru – posebno asure od bambusa koje su napravljene korišćenjem platna. Vaze i zelene posude su dekorativni detalji koji donose posebnu vedrinu u ovaj mali dom.

Izvor: mojenterijer.rs

Vaš komentar na članak: