04/09/2014 | Featured,Kupatilo | Komentari

Slap u vašoj kupaonici

Kupaonica je mjesto na kojem često dobivamo svojih pet minuta opuštanja u toku cijelog dana jer kao de se sve brige i stres jednostavno saperu u odvod zajedno s vodom koja nam pere tijelo u večernjem tuširanju. Ako je k tome prostor obogaćen kakvim modernim i neobičnim detaljem, tim bolje i vlastita se kupaonica može pretvoriti u pravi spa salon. A kako to učiniti? Pomoću kupaonskih dodataka, dakako, a danas vas uvodimo u čaroban svijet francuskog dizajnera Jean – Marie Massauda i njegovu kolekciju Axor Massaud. Radi se o slavinama za kadu, lavabo, tuš kabinu ili bide, a zapravo podsjećaju na prirodu, prije svega na neodoljive slapove pred čijom snagom svatko ostaje nijem.

Kolekcija je to koja je svoje uporište i inspiraciju pronašla kopirajući eleganciju prirode, ali opet odlično pristaje u sve kuće koje u sebi imaju stila, ili barem vlasnika koji mu naginje. Slavine su veoma elegantne, a osim što voda doslovno iz njih teče kao na slapu, napravljene se od čelika što dodatno pojačava njihovu formu i stil. Čelik dodatno reflektira svjetlost pa je sve zapravo i obavijeno velom magije i nudi prekrasan osjećaju onome tko samo gleda ili već uživa u kupanju.

Sam autor je sve opisao: ‘Slavina je trava ili kamen iz kojeg slap izvire, voda koja teče je slap, a kada u koju utječe je jezero u koje utječe slap i uranja svoju veliku snagu. Ostavite hektičan dan iza sebe i uronite u čistu prirodu!’

Inspiracija za kolekciju bilo je proljeće, točnije slapovi u šumi u proljeće, njihova snaga i ljepota. U ovoj se kolekciji za kupaonice spaja priroda s modernom tehnologijom te se tako donosi djelić prirode u zatvoreni prostor, a osoba koja ih koristi može uživati u onih svojih pet minuta u danu i pri tome se osjećati kao da je negdje u šumi, pokraj raskošnog slapa. Što se drugo poželjeti može od života?

Izvor: pomjeri.hr

Vaš komentar na članak: