Šareno vrtno utočište

sareni-vrt-1Veseli, šaren vrt – o njemu sanja većina vlasnika kuće. Privatni i udoban, vrt mora biti dobro uređen kako bi odisao osjećajem svježine i stila. Ovo šareno, privatno utočište u vrtu, kojem se možete diviti na fotografijama, zamislio je Harold Leidner Company – Landscape Architects iz Teksasa. Stvoren za moderne kuće u kojima je život u kući jednako važan kao i boravak na otvorenom, ovaj veseli vrt je savršen, zajedno s bazenom i pomno odabranim namještajem i ukrasima.

sareni-vrt-2Žarište ovog prekrasnog privatnog utočišta je zakrivljeno, ugrađeno mjesto za sjedenje sa šarenim jastucima. Oponašajući prirodne oblike, ovaj po narudžbi rađeno valovito mjesto za sjedenje pogodno je za dnevnu i noćnu zabavnu. Smještena u hladu, ova jednostavna i kreativna ideja za dvorište okružena je bujnom vegetacijom koja nudi mir zelenila i privatnost od znatiželjnih očiju.

Kako vas ovaj šareni vrt nadahnjuje pri stvaranju svog vlastitog eklektičnog utočišta u vrtu? Voljeli bismo znati što mislite!

sareni-vrt-3

sareni-vrt-4

sareni-vrt-5

sareni-vrt-6

sareni-vrt-7

sareni-vrt-8

Izvor: uredjenje-doma.com

Vaš komentar na članak: