Privatno selo Johnnyja Deppa u prodaji za 26 miliona dolara

Slavni američki glumac Johnny Depp, planetarno popularan po ulozi u filmovima “Pirati s Kariba”, prodaje jednu od najdragocjenijih nekretnina. Riječ je o 15 hektara “privatnog sela” na jugu Francuske.

Cifra koju vlasnik traži za ovaj raj u Provansi je 25,76 miliona dolara. “Privatno selo” u Plan de la Touru u blizini Saint Tropeza sastoji se od glavne kuće, kolibica za goste, kapele, bara, restorana i drugih građevina. Ukupno ima 12 spavaćih soba i 12 kupatila i više od 900 kvadratnih metara prostora za život.

Agencija koja prodaje Deppovo selo je Sotheby’s International Realty, a oni navode da je glumac dao da se svaka od kuća restaurira i dekoriše. U taj posao je uložio više od 10 miliona dolara. Imanje je kupio 2001. godine.

Dodajmo i da idilično imanje na brežuljcima ima i vlastiti bazen, a budući kupac će osim nekretnina sa cjelokupnim namještajem doći u posjed i brojnih privatnih stvari samog Deppa.

Johnny je sa svojom nekadašnjom partnericom, francuskom glumicom i pjevačicom Vanessom Paradis, na ovom imanju živio 15 godina.

Izvor: www.klix.ba

Vaš komentar na članak: