Praktično osmišljen stan od samo 27 kvadrata

Živite li sami, doista nemate potrebe za velikim stambenim prostorima i suvišnim prostorijama. Dakle, ako ste praktičan tip, vjerojatno biste uživali u ovom malom stanu od 27 četvornih metara.

Stan se nalazi u Rio de Janeiru ima linearni raspored, pa se kuhinja, dnevni boravak i spavaća soba mogu transformirati u jedan dugačak prostor.

Prostor je udoban i praktičan. Pregrade između prostorija su uklonjene, pa se stan doima većim i prostranijim. Osim toga, s obzirom da je stan namijenjen za jednu osobu doista nije bilo potrebe za pregradnim zidovima. Dnevni boravak od spavaće sobe dijele klizna vrata s ogledalom. Kada se zatvore dobiva se na privatnosti u spavaćoj sobi, a ogledalo vizualno povećava prostoriju.

Ipak, ovaj stančić ima jednu zamjerku, a to je što ima samo jedan prozor i on se nalazi u spavaćoj sobi. Unatoč tome stan nije mračan. Svjetlost mu daju bijeli zidovi i stropovi.

Paleta boja namještaja također izvrsno odgovara prostoru. Crno-bijelom kombinacijom dobilo se na jednostavnosti, a bež i narančasti detalji dodali su toplinu i razigranost.

Pogledajte fotogaleriju!

 

Izvor: magazin.net.hr

Vaš komentar na članak: