Podstanari, pozor! Evo kako unajmljeni stan možete učiniti ‘svojim’

Živite kao podstanar već godinama? Dosta vam je jednog te istog prizora i željeli biste učiniti nešto što će promijeniti izgled stana na bolje? Želite ga učiniti više ‘svojim’, no pritom ne želite potrošiti mnogo novaca jer to ipak nije vaš prostor? Imamo odlična rješenja za vas!

Ako ste jedan ili jedna od onih koji već godinama žive u unajmljenom stanu onda ste sigurno svjesni svojih ograničenja kada je u pitanju uređenje prostora u kojem živite.

Iako u njemu ne možete napraviti neke velike promjene, jer to u stvari nije vaš stan, ipak postoje neke sitnice s kojima ga možete učiniti više ‘svojim’.

1. Kupite naljepnice za zid

Naljepnice za zid imaju dobar razlog što su tako popularne u posljednje vrijeme – osim što nisu previše skupe, uz njih prostor u kojem živite može poprimiti potpuno drugačiju dimenziju. Kada vam dosade možete ih vrlo jednostavno maknuti, i po želji, staviti druge.

2. Stavite tkaninu na zid kao ukras

Ako vam se ne sviđa nijedna od bezbroj varijanta naljepnica, na sličan način možete iskoristiti tkaninu. Kupite boju i uzorak kakav želite, objesite na zid i stan će doživjeti potpuni makeover. Kada vam dosadi možete je skinuti bez problema.

3. Kupite neki super tepih

Tepih je jedna od rijetkih stvari koje možete kupiti i ponijeti sa sobom gdje god da idete kasnije. U njega se isplati uložiti jer će kompletno promijeniti izgled i atmosferu prostora u kojem se nalazi.

4. Razbacajte nove jastuke po krevetu

Bez obzira živite li u iznajmljenom ili vlastitom stanu, jastuci su svakako nešto što će podići prostor. Razbacajte ih po krevetu, time ćete dobiti na intimnosti i osobnosti sobe.

5. Na zid stavite fotografije ili slike koja vam se sviđaju

Ovo je još jedan odličan način kako da personalizirate prostor u kojem živite. Nema ništa bolje od osjećaja da ste doma kada na zidu ugledate vlastite fotografije ili vašu omiljenu sliku.

Izvor: magazin.net.hr

Vaš komentar na članak: