04/07/2014 | Dnevna soba,Featured | Komentari

“Pametan” Enterijer

Prilikom dizajniranja i dekorisanja enterijera, pokušavamo da napravimo svoj dom prijatnim mestom, a svaki deo kuće funkcionalnim…

Ovo je jedan primer stana koja ima raspored sa “pametnim” enterijerom. Ceo dizajn i dekoraciju uradio je Fertility Design.

Jedna od pametnih ideja koja se koristi za organizovanje unutrašnje dekoracije je stakleni zid koji klizi. Fleksibilni stakleni zid možete iskoristiti za različite funkcije: nijme na primer, možete odvojiti spavaću sobu od drugih prostorija u stanu i na taj način u prostor uneti dozu smirenosti bez remećenja privatnosti, a u drugim slučajevima, možete ga ukloniti i stvoriti novi otvoreni i prozračni prostor, koji postaje centralno mesto kuće.

Klizna vrata (stakleni zidovi) u ovom stanu služe da razdvoje kancelarijski prostor od drugih prostorija, tako da se vlasnici mogu koncentrisati na posao. Deo prostora nalazi se pored dnevne sobe i staklo je okrenuto direktno ka trpezariji. Dnevni boravak u neprekidnom dizajnu, obavija unutrašnjost ove kuće i obezbeđuje savršenu harmoniju. Drveni podovi u stanu su u braon i bež nijansama. Svaka zona se besprekorno preliva u narednu, kada se zid od stakla povuče natrag. Isti podovi korišćeni su u celom stanu, od ivice do ivice, i zamagljuju granice prostorija.

Delovi kao što su privatnost spavaće sobe, dizajnirani su sa jednostavnim konceptom i temom na umu, a pritom zadržavaju tok drugih boja. Dizajner je bio fokusiran na enterijer koji daje visoku privatnost u ukupnom komforu.

Izvor: mojenterijer.rs

Vaš komentar na članak: