21/10/2014 | Dnevna soba,Featured | Komentari

Oduševit će vas kada vidite da uz malo novca možete osvježiti i vi svoj dnevni boravak

Recesija i manjak financija odrazile su se i na mnoga kućanstva pa tako mnogi od nas nemaju novca za potpuno renoviranje stana, a ipak žele promjenu.

No, srećom, postoji rješenje. A ono se krije u malim, jednostavnim promjenama koje će itekako osvježiti prostor.

Novi stolić

Ukoliko vam je stolić u dnevnom boravku dosadio možete kupiti novi jer, stolić u velikoj mjeri utječe na izgled dnevnog boravka. Ukoliko pak trenutno nemate novca za novi, možete promijeniti izgled starog stolića.

Krenite s bojanjem u neku drugu boju, a nakon toga ga oslikajte i jednostavno pustite mašti na volju. Na taj ćete način upravo zahvaljujući svojim sposobnostima i trudu doprinijeti novom izgledu svog dnevnog boravka.

Novi tepih

Ako slučajno već imate dio dnevnog boravka u kojem držite tepih, a podovi su vam goli ‘goli’, novim tepihom itekako možete osvježiti prostor i dati mu jednu novu dimenziju.

Ukoliko ni u ovom slučaju ne možete posegnuti za novčanikom, zamijenite tepihe iz dnevnog boravka i, primjerice, spavaće sobe ili blagovaonice. Tepih stvara osjećaj topline, a ako niste ljubitelji velikih tepiha, možete staviti i neki manji.

Jastučići

Također, vrlo mudar i jeftin trik kojim ćete u tren oka osvježiti dnevni boravak krije se u jastučićima.

Oni mogu biti manji i veći, jednobojni i šareni, svileni ili nekih grubljih materijala, a možete ih staviti na trosjed, dvosjed ili fotelju. Jastučići podižu prostor i čine ga toplim i ugodnim za življenje.

Galerija slika

Ukoliko u dnevnom boravku imate jednu ili dvije slike, postavite ih na isti zid, a zatim se bacite u potragu za novim slikama.

Ne moraju biti skupe, možete odabrati i plakate koji vam se sviđaju, pa ih potom uramiti i sve instalirati na jedan zid. Tako ćete stvoriti pravu malu umjetničku galeriju u svom domu, što će uvelike promijeniti atmosferu u luksuzniju, ugodniju i najvažnije, topliju.

Izvor: dom2.hr

Vaš komentar na članak: