Nezamjenjivi komadi za dječju sobu

Dječje sobe trebaju biti lepršave, razigrane i vedre. Kako to postići? Namještajem, dakako. Klinci polude na komade pokućstva koji su u obliku omiljenih animiranih likova i na sve što je šareno i veselo. Zašto im onda to i ne priuštiti? Lako je za razmještaj kada imaš namještaj, a dječjeg namještaja definitivno ima!

Krevet poput plišanca – djeca obožavaju životinje jer se s njima bolje razumiju i obično im veoma brzo postanu najbolji prijatelji. Stoga bi ih zasigurno oduševila sljedeća ideja – krevet mekan i velik, poput plišanca samo u ogromnom dimenzijama. Ovako mogu drijemati u naručju ili bolje reći šapama ili kandžama svoje omiljene životinje.

Fotelje poput plišanaca – i fotelje imaju svoju životinju za utrku. Što je slađe od fotelja koje su oblikovane poput velikih, mekanih životinja, barem za vašeg klinca? Pravi dodatak za dječju sobu.

Lampa pravi plišanac – kada smo već toliko kod plišanaca, treba spomenuti i ovu neobičnu lampu koja je zapravo pravi medvjedić, odnosno ima njegovo tijelo, a glava mu je žarulja i sjenilo lampe. Dođe vam da ga zagrlite, zar ne?

Multifunkcionalni stolići – kada bismo pitali svoju dječicu što bi trebalo izumiti, sigurno bi jedna od prvih ideja bio stolić koji u sebi već ima dio za igru, primjerice već spremne utore koji će poslužiti kao ceste za autiće ili tobogani za lutkice. Djeca su dinamična bića i ne čudi da ih nešto ovako oduševljava.

Tematska soba – ako vaše dijete obožava neki lik, zasigurno bi bilo presretno i da ima sobu koja je uređena sva s mišlju upravo na tog lika. Primjerice – što kažete na panda sobu? Cijela soba je u bojama pande, ručke podsjećaju na pandina usta, krevet je jedna velika panda i da ne nabrajamo dalje, jednostavno je sve panda.

Batmobil – dječaci su posebno slabi na razna vozila pa zašto ih ne biste obradovali krevetom u obliku nekog automobila, primjerice Batmanovog batmobila? Ovo će ih inspirirati, povećati im samopouzdanje i ponos. Svaki san kojeg na njemu usnu odvest će ih na utrku u zemlji snova. Eh… da smo barem svi djeca…

Lopta kao fotelja – ovo je idealno za svu djecu obožavatelje sporta. Nema veze koji ih sport zanima, bitno je da su srcem i dušom u njemu pa bi ih nešto ovakvo u dječjoj sobi doista bacilo na noge.

Mickey i Minnie ormarići – Mickey Mouse i njegova prijateljica Minnie već su desetljećima s generacijama djece pa ne čudi ako ih voli i vaše dijete. Ormarići u obliku ovih likova donijet će veliki osmijeh i na njegovo i na vaše licu, to je provjereno!

Izvor: pomjeri.hr

Vaš komentar na članak: