Najlepši minimalistički stan koji smo videli do sad: prelepe boje osvežavaju crno-bele kombinacije (FOTO)

U stan u kojem vlada minimalizam i igra crne i bele boje uneto je zanimljivo osveženje – pastelni komadi nameštaja deluju poput daška svežeg povetarca… ideje koje ćete sigurno rado kopirati!

Arhitektonski studio “Widawscy Studio Architektury” završio je takozvani “D74″ dizajn i primenio ga u jednoj minimalističkoj rezidenciji u Poljskoj.

Prvi sprat krasi privatni kutak koji se sastoji od spavaće sobe, kupatila, sobe za presvlačenje i dečije sobe.

Spavaća soba podeljena je na dva dela: beli za spavanje i crni za garderobu. Monohromatske boje “razbijaju” jarkožuti detalji (u ovom slučaju – udobna stolica). Uzglavlje čisto belog kreveta pričvršćeno je za zid…

Kuhinja, trpezarija, hodnik i dnevna soba su takođe u potpunosti odvojene prostorije koje naizgled “plivaju jedna u drugu”; tako je osmišljeno kako bi onima koji tu žive prostor odisao svežinom i slobodom.

A na podovima – igra se nastavlja! Pored bele i drveta tu su i crna i boja mentola. Sve deluje mnogo veće zahvaljujući ovoj kombinaciji, ali i zanimljivije, što je svakako bila ideja. Prozori su veliki i gledaju na baštu. Oni još više otvaraju čitav životni prostor.

Izvor: www.lisa.rs

Vaš komentar na članak: