30/07/2014 | Featured,Kuhinja | Komentari

Kuhinja kao umetničko delo

“Kloi“ je jedan od top modela kuhinja italijanskog proizvođača “Cezar“, uz modele “Jara“ i “El“. Baš kao i kod ova dva modela, karakter kuhinje “Kloi“ izražen je kroz impresivan volumen i minimalističke linije. Ova kuhinja namenjena je onima koji vole rigorozan dizajn i završne detalje kao što je drvo, uključujući i novi čvorast hrast koji naglašava specifične prirodne odlike ove vrste drveta, a koriste se i lakovi i laminati.

Štaviše, savršeno prateći moderne trendove, “Kloi“ je sastavljena od elemenata koji joj omogućuju harmoničnu povezanost sa obližnjim prostorijama za dnevni boravak.

Savremena lepota i funkcionalnost ove kuhinje ogleda se i kroz rešenja koje nudi savršen dizajn, koji daje mogućnost otvaranja svih elemenata bez korišćenja ručki.

“Kloi“ je dostupna i u VIP varijanti: verzija koja ispunjava potrebe onih za koje kuhinja predstavlja reprezentativnu prostoriju kuće. VIP verzija je odevena u prefinjene vrste drveta kao što su maslinovo, ružino, eukaliptusovo i abonos ili u materijal metropolitskog duha kao što je ekocement.

Prefinjen finiš izdvaja njen čist i odvažan dizajn i doprinosi stvaranju unikatnih komada, umetničkih dela koje čine svakodnevni život fascinantnim.

Izvor: kucastil.rs

Ocijenite fotografiju i dodajte Vaš komentar

Ocijenite fotografiju od 1 do 10 ....

* Ocjene se ažuriraju svaka 24 sata!

Komentari: