03/11/2014 | Featured,Namještaj | Komentari

Funkcionalna moderna bijela sofa

Bez obzira da li je nameštaj projektovan na Istoku, u Evropi ili SAD, dobar dizajn ima moć da osvoji. Culture Club sofa crpi inspiraciju iz legendarnih komada nameštaja i nudi funkcionalnost bez ugrožavanja estetike.

Ova sofa predstavlja sve što vam je potrebno u vašoj dnevnoj sobi. Ona ima vijugav oblik na njenim ručkama i naslon koji obezbeđuje udobnost. Vaši gosti će se zaljubiti u ovu sofu, toliko da neće želeti da odu od vas. Elegantna i jaka, Culture Club sofa – Erba Italia će se svojim dizajnom izdvajati u vašoj dnevnoj sobi.

Njene fluidne obline će dodati meke linije vašem enterijeru. Njena udobna sedišta su napravljena od guste pene i guščjeg perja koje joj daje mekani osećaj. Okvir sofe je napravljen od metala u kombinaciji sa drvetom. Neutralne presvlake čine je ne samo funkcionalnio, već se lako prilagođava svakom enterijeru.

Ova sofa će dati svoj stil koji traje svakom enterijeru, ako ni zbog čega drugog, onda zbog svog jedinstvenog dizajna. Napravljena je za smeštaj mnogo ljudi i idealna je za one koji vole društvo. Ako imate veliku porodicu, uživaćete da sedite zajedno u večernjim časovima.

Ako neka stolica može da uteši telo jer smiruje um, onda je to ova udobna i moderna sofa.

 

Izvor: mojenterijer.rs

Vaš komentar na članak: