07/12/2017 | Kupatilo,Uređenje | Komentari

Zbog ovih grešaka i najjednostavnije uređenje kupatila može puno da vas košta

Opremanje kupatila je posao koji zahtjeva dosta truda jer treba da bude i praktično i efikasno. Prvenstveno potrebno je da dobro uradite dizajn kupatila. Niti dobar majstori niti kvalitetan rad neće doprijenijeti funcionalsnoti ako vi napravite ove greške prilikom dizajna.

najskuplje-greške

Znate da je uređenje kupatila fiksno pa tako ako jednom napravite grešku onda ćete godinama koristiti kupatilo sa tom greškom.

1. Prilikom projektovanja kupatila potrebno je da se konsultujete sa arhitektom. Njavažnije je da pravilno osmislite raspored elemenata, sanitarija i dizajn akcesoara. Uredite ga tako a ne odstupa mnogo od cijelog stana.

2. Pripazite na boje koje koristite jer je izbor keramike veoma važan za oživljavanje prostora. Najbolje je da koristite neutralne tonove ili da ih kombinujete sa nekim jakim bojama ali u kojim će dominirati neutralne nijanse.

3. Sanitarije su predimenzionirane . Često se dešava da vođeni dizajnom, brendom ili nestručnosti nabavite elemente koji su preveliki za vaše kupatilo.

uređenje

4. Loš izbor acesoara -prvo izaberite ton u kojem ćete urediti cijelo kupatilo pa onda birajte ormariće koji neće mnogo odstupati. Posebno obratite pažnju na rasvjetu tako da baterija iznad umivaonika ne bude premala.

5. Upotrijebili ste neodgovarajući materijal – trebate znati da je ovo prostor u kojem se često mijenja temperatura pa uslijed vlage može doći do pucanja nekih materijala. Treba da tražite one koji su vodootporni te otporni na vlagu.

Izvor: vrijemezavas.info

Vaš komentar na članak: