Savršen plan za kuhinju na terasi – roštilj i ognjište (FOTO)

Na ovakvoj terasi sigurno ćete uživati! Predivno uređenje i kompletna kuhinja….

uredjenje-dvoriste (5)

Tokom proljećnih i ljetnjih mjeseci u vrtu uvijek treba nešto raditi, ali nije na odmet napraviti i neko mjesto gdje ćemo moći u toku ljeta da uživamo i relaksiramo se.

uredjenje-dvoriste (1)

Ovaj savršeni plan za kuhinju na terasi, definitivno će atraktivno izgledati u bilo kom vrtu i što je najbolje, biće vam sigurno od velike koristi tokom toplih dana.

uredjenje-dvoriste (6)

Ljetnja kuhinja urađena je od prirodnog kamena u braonkastim i krem tonovima koji se savšeno uklapaju u cjelokupni spoljašnji prostor terase i dvorišta.

uredjenje-dvoriste (2)

Uživanje u suncu i prijatno druženje na terasi s porodicom i prijateljima, osim ležaljke ili garniture dopuniće i funkcionalna ljetnja kuhinja sa baštenskim roštiljem.

uredjenje-dvoriste (3)

Uz dobro društvo i osvježavajuće piće u ruci, u udobnosti sopstvene terase moći ćete da uživate u ukusnim ribljim i mesnim specijalitetima, pod vedrim, sunčanim nebom ili uz toplinu vatre i pogled na zvjezdano nebo kada padne mrak.

uredjenje-dvoriste (4)

Ispiraciju smo dobili od kompanije “Environmental Designs”, koja je poznata po neobičnim rješenjima pejzažne arhitekture, a ove fotografije će vam sigurno pružiti dovoljno inspiracije za uređenje vaše terase i dvorišta…

Izvor: lisa.rs

Vaš komentar na članak: