24/02/2019 | Kupatilo,Uređenje | Komentari

PODJEDNAKO UŽIVAJU SVI ČLANOVI PORODICE: Osvježite izgled kupatila bez velikih troškova

Kada neko kaže kupatilo, prvo što nam pada na pamet jeste toplo i prijatno mjesto u kojem ćemo se opustiti i ukrasti minute za sebe. Uzmemo li u obzir sve prostorije u domu, kupatilo je za svakoga od nas opuštajuća oaza lišena problema i obveza kojima smo svakodnevno zatrpani.

kupatilo

Kako biste svom kupatilu vratili izgubljene godine, odlučite se na jednostavno renoviranje prostora koje će ga učiniti modernijim i funkcionalnijim mestom. Priuštite mu mali make-over, opremljen najsavremenijim dodacima koji čine život lakšim.

1. Spa detalji

Učinite svoje kupatilo pravom spa oazom odabirom zanimljivih detalja. Unesite dašak pravog wellnesa uz prigušenu svjetlost mirisnih svijeća, bilja ili daske za WC s detaljima vrućeg kamenja. Stvorite kupatilo iz snova kakve viđamo u najboljim hotelima, a u kojoj ćete vi poželjeti da ostanete zauvijek.

2. Novi peškiri

Kada već govorimo o wellnessu, što može više doprinijeti spa utisku od prekrasnih peškira koji će svojom bojom i oblikom osvježiti izgled kupaonice? Ako vašim kupatilom dominiraju neutralni tonovi sive, bež ili bijele boje, peškiri jarkih boja uljepšaće njegov izgled. Peškiri nježnih boja upotpuniće kupatila u boji drveta ili pak u jačim bojama poput narandžaste, crvene ili žute.

3. Muški kutak u ženskom carstvu

Svi se možemo složiti da je kupatilo mjesto u kojim dominiraju ženski aparati i preparati. Ali i muškarci brinu o svom izgledu, zato omogućite svojim „jačim“ polovinama da u moru beauty proizvoda poput pegle za kosu, uvijača, šminke i kozmetike pronađu mali kutak samo za sebe. Jednostavni aparat za šišanje ili trimer unaprijediće vaše kupatilo, ali i vratiti osmjeh na lice vašem muškarcu.

4. Moderni dodaci

Mermer, staklena stena na tuš-kabini ili kreativne pločice sa uzorcima samo su neki od trendova koji obitavaju u najmodernijim kupatilima današnjice. Ukoliko niste dubljeg džepa, vaše kupatilo može izgledati moderno i bez skupocjenih detalja. Dovoljno je ubaciti nekoliko dodataka poput električnog dozatora sapuna kako bi unijeli dašak savremenog.

5. Metalni elementi

Kupatila obiluju metalnim elementima. Bilo da je riječ o držačima za peškire, glavi tuša ili mešaču za umivaonik. Dotrajale slavine pune kamenca koji je teško ili nemoguće ukloniti mogu narušiti izgled inače urednog kupatila. Sjajni detalji poput nove slavine ili pak novog tuša osvježiće vašu kupatlo za tren oka.

Izvor: zadovoljna.hr

Vaš komentar na članak: