Bazen od transportnog kontejnera koji se sklapa začas (FOTO)

Modpool je australijski izum koji omogućava brčkanje u vašem dvorištu bez mnogo truda. Doduše, po ne tako maloj cijeni…

bazen-kontejner (1)

Transportni kontejneri odlična su alternativa tradicionalnom načinu građenja od kojih se mogu podizati neboderi, tržni centri ili čak studentski domovi. Međutim, australijska firma Modpool otišla je korak dalje i ponudila tržištu bazene koji su u osnovi napravljeni od transportnog kontejnera. Sve što je potrebno za njegovu ugradnju jeste lagana priprema terena, uključivanje u struju i kupanje može da počne!

Sva mašinerija potrebna za funkcionisanje ovog bazena već je ugrađena u ovaj transportni kontejner. Modpool može da zagreje temperaturu vode na prijatnih 30 C za manje od sat vremena, a ako ste daleko od kuće možete ga uključiti i putem mobilne aplikacije. Putem telefona moguće je kontrolisati i osvjetljenje u bazenu kao i mlaznice za bolje uživanje u vodi.

bazen-kontejner (2)

Međutim, ono što Modpool izdvaja od konkurencije jeste providna stranica. Prozor pruža manje klaustrofobično iskustvo, a pritom će i veoma doprinijeti izgledu vašeg dvorišta. Bazen se može ugraditi iznad zemlje, djelimično ukopan ili potpuno ukopan u zemlju ali tada prozor nema nikakvu funkciju.

bazen-kontejner (3)

Modpool je sjajno rješenje ali nije baš tako jeftin. Verzija od 2,4×6,0 metara košta čak 26.900 dolara a u ponudi je i bazen dužine 12 metara.

Izvor: gradnja.rs

Vaš komentar na članak: