ZAVIRITE U KUĆU ZLATANA IBRAHIMOVIĆA

Iako se mi većim dijelom ne slažemo sa tom izjavom, moramo priznati da se neki sportisti razlikuju od drugih i posjeduju urođeni talenat koji im je svakako bio od pomoći kada su gradili svoju karijeru. Naravno, uz sjajne karijere ide i veliko bogatstvo – ugovori vrijedni više stotina miliona dolara se potpisuju svakodnevno!

Samim tim, bogati i uspješni sportisti su u mogućnosti da sebi i svojim bližnjima priušte praktično šta god požele – kuću, stan, automobil, jahtu, putovanja… Sportske zvijezde sa A liste žive u nevjerovatnim vilama, u kakve mnogi od nas neće u životu kročiti i često pretjeruju sa svojim zahtjevima i kupovinama. Ipak, na kraju krajeva, novac koji su zaradili je njihov i sa njim mogu da rade šta god požele.

Mi vam danas pričamo o vili švedskog reprezentativca, Zlatana Ibrahimovića. Njegovo bogatstvo trenutno je procjenjeno na 114 miliona dolara, tako da on definitivno spada u grupu profesionalnih sportista koji sebi mogu priuštiti šta god požele. Tokom prošle godine, on je zaradio čak 34 miliona dolara!

Kako saznajemo, bivša zvijezda PSG-a i Manchester Uniteda navodno iznajmljuje vrhunsku vilu sa šest spavaćih soba u Češiru, nakon što se prebacio u ovaj tim. On je do skoro boravio u hotelu u Mančesteru, ali se sada odlučio da pređe u velelepnu vilu, koja ga na mjesečnom nivou košta 20.000 €.

Ibrahimović je nedeljno u Manchester Unitedu zarađivao oko 250.000 €, tako da iznajmljivanje ove vile nije mu bio tako veliki trošak…

Izvor: luxlife.rs

Vaš komentar na članak: