28/10/2017 | Uređenje,Video | Komentari

Uzela stvar u svoje ruke: Mama sama podigla kućicu za sinove (VIDEO)

Charlotte Sapwell (27) bila je dovedena na rub – 2-godišnji i 6-godišnji sin nisu imali gdje spavati nakon njezina bračnog kraha, a kredit za kuću nije si mogla priuštiti. Zato ju je izgradila sama.

Charlotte-Sapwell (1)

Samohrana majka koja je nakon razvoda gotovo završila na prosjačkom štapu preokrenula je svoj život i život svoje djece te sagradila kućicu veličine 3 puta 6 metara u dvorištu svojeg djeda za manje od 10.000 eura.

Charlotte Sapwell (27) bila je dovedena na rub – 2-godišnji i 6-godišnji sin nisu imali gdje spavati nakon njezina bračnog kraha, a kredit za kuću nije si mogla priuštiti.

Charlotte-Sapwell (2)

Stvar je preuzela u svoje ruke i iako je kućica bila zamišljena kao privremeno rješenje, sada je pravi dom. Sve je učinila i nabavila sama, a svoj doprinos dao je i njezin djed koji je pomogao u majstorijama i posudio joj gotovinu za nabavku materijala. U samo pet mjeseci Charlotte je od samohrane majke bez doma postala vlasnica vlastite kuće.

Charlotte-Sapwell-kuca (2)

- Od svih mjesta gdje sam do sada živjela s bivšim mužem i snovima, ovo mi je najdraže. Sve u ovoj kućici je moje, i iako nemamo privatnosti, sada smo bliskiji nego ikada – kaže Charlotte.

Maleni dom ima prostoriju koja je kuhinja, dnevna soba, spavaća soba i blagovaonica, a dječaci spavaju u odvojenoj sobi.

Charlotte-Sapwell-kuca (1)

- Ne znam koliko ćemo ovdje ostati, no sada sam naučila cijeniti ono što imam i uživati u minimalizmu. Želim da i druge žene znaju da same mogu postići što god požele. A svoje sinove želim naučiti da bez obzira jesi li dečko ili cura, možeš izgraditi svoju budućnost – rekla je Charlotte za Daily Mail.

Izvor: 24sata.hr

Vaš komentar na članak: