15/10/2017 | Uradi Sam,Video | Komentari

Uzela je istrošenu sijalicu, sipala pijesak i vodu u nju i dobila NAJLJEPŠU STVAR KOJU IMA U STANU (VIDEO)

Ovaj izazov da napravite sami svoju bašticu u staroj sijalici će vam možda na prvi pogled izgledati neizvodljiv, ali pogledajte video i obavezno probajte.

sijalica-cvijece (1)

Raditi na tako maloj površini i sa prirodnim materijalima je samo po sebi zahtjevno, ali i prelijepo. Ove male baštice u sijalici mogu da budu lijep ukras za vaš dom ali i predivan poklon za nekog vama dragog.

sijalica-cvijece (2)

Cijeli proces pravljenja traje manje od sat vremena ako imate sve potrebne materije. Ukoliko morate u kupovinu po njih, onda će vam trebati malo više vremena.

sijalica-cvijece (3)

Imate neograničeno mnogo mogućnosti, a sve je na vama i vašoj kreativnosti. Kako ćete ukrasiti unutrašnjost zavisi samo od vas, bilo da ste odlučili da sipate unutra vodu i napravite podvodni terarijum ili da dodate malo boje u vodu i napravite vazu u boji.

sijalica-cvijece (4)

Sve što vam treba da biste napravili ovaj mali raj jeste sijalica, zaštitne naočare, zaštitne rukavice, pincete, šrafciger sa ravnom glavom, štapići i detalji koje želite da stavite unutra (kamenčići, mahovina, pijesak, biljke).

Izvor: telegraf.rs

Vaš komentar na članak: