PREKO 10 MILIONA LJUDI JE VIDJELO OVO: Istrljala je nos nečim što koristimo SVAKI DAN, i riješila VELIKI problem u sekundi

Sve popularniji trik sa Pinteresta tvrdi da ćete još više koristi od paste imati ako četkicu i pastu upotrebine na nosu ili bilo kom drugom mjestu na licu koje je zahvaćeno mitiserima.

cetkica

Recepti za ovaj tretman variraju – od toga da čistom četkicom samo trljate kožu bez dodavanja paste, pa to toga da sami napravite svoju prirodnu pastu specijalno za nos.

Pošto smo, nakon detaljnog razmatranja, zaključili da osoba koja ima nešto što se zove “pasta za nos” u kupatilu vjerovatno nije najčistije svijesti, riješili smo da je najjednostavnije da iskoristite običnu pastu za zube. Vjerovatno već znate da je pasta idealan saveznik u borbi protiv bubuljica (nema te djevojke koja bar jednom nije legla na spavanje sa tačkicom paste na bubuljici, kako bi se isušila) pa nema razloga da sumnjamo da će biti podjednak efikasna i protiv mitisera.

Sve što treba da uradite jeste da naparite nos, ili neki drugi dio lica koji je problematičan, kako bi se pore otvorile. Zatim pomješajte malo sode bikarbone, paste za zube i vode i napravite nešto što neodoljivo podsjeća na tečni ljepak.

Nanesite smjesu na nos i istrljajte sve četkicom. Imajte u vidu da za ovo treba da imate odvojenu četkicu (nikako onu kojom inače perete zube) i da ona treba da ima malo mekša vlakna.

Kad završite sa tretmanom, jednostavno isperite kožu. Ponavljajte ovaj postupak svakog drugog dana.

Pogledajte uputstvo sa Jutjuba koje do sada ima preko 10 miliona pregleda.

Izvor: bktvnews.com

Vaš komentar na članak: