22/12/2016 | Kuće i Vile,Video | Komentari

Ovo je dom Bobana Rajovića na kojem mu mnogu pozavidjeti i holivudske zvijezde!

Pjevač Boban Rajović preselio se iz zemunskog naselja Altina, gdje je živio sa svojom porodicom, u luksuznu kuću na Senjaku koja ima više od trista kvadrata, a koju je kupio od koleginice Dragane Mirković.

Kada smo čuli da je useljenje u novi dom privedeno kraju, riješili smo da ga posjetimo, prenosi Pulsonline.

- Hajde, ljudi, pa gdje ste vi do sada?! Kafa će se ohladiti. Samo da znate da sam zbog vas otkazao neke poslovne obaveze, pa zato budite dobri i ne previše tabloidni – rekao je tada Boban sa osmijehom.

Budući da je njegova koleginica Dragana Mirković poznata po tome što obožava čuvene kristale „svarovski”, koje ima na svakom mjestu, od slavina u kupatilu, preko lustera, do ogledala, iznenadilo nas je što sada nismo naišli ni na jedan takav detalj.

- Uložili smo veoma mnogo novca u renoviranje kuće, ali i u opremanje. Najbitnije mi je da se osjeti porodična atmosfera i toplina. Ono na šta sam posebno ponosan jeste ovaj akvarijum u koji sam potpuno zaljubljen – rekao nam je Boban. A kada smo primijetili da je jedan od zidova prekrečen u zlatnu boju, on se nasmijao i ispričao nam jednu anegdotu.

- Kada je moja majka došla kod nas u posjetu i vidjela taj zid, reagovala je isto kao i vi, samo je rekla jednu zanimljivu i smiješnu rečenicu: „Pa, sine, to su zlatni zidovi. Ovo ni Milo Đukanović nema!”

U kući ima dosta ikona, a Boban to objašnjava:

- Često idem pod Ostrog. Veoma sam pobožan i učim svoju djecu da takođe budu vjernici i da poštuju sve naše običaje. Otkriću vam da sam baš tamo kupio jednu olovku, koju sam poklonio Marini i rekao joj: „Ovom ćeš mi olovkom napisati hit.” Poslije ovog novog albuma, dođite ponovo kod mene i cijeli ovaj red kuća biće biti samo moj – rekao je Boban smijući se.

Izvor: pulsonline.rs

Vaš komentar na članak: