21/12/2016 | Kuće i Vile,Video | Komentari

Luksuzno imanje Klinta Istvuda: Nisam imao ništa, a sada imam sve

Oskarovac Klint Istvud nije samo poznat po filmovima i društvenoj angažovanosti, već i po golf klubu koji se nalazi u Kaliforniji. Danas, ovaj posjed odiše luksuzom, ali ideja za ovo imanje oskarovcu se javila kad nije imao ni prebijene pare…

klint-istvud

Carstvo holivudskog superstara Klinta Istvuda oduševiće ljubitelje prirode, planina i rustične arhitekture ali i sve one koji vole VIP luksuz, piše Lisa. Pedesetih godina 20. vijeka, jednog popodneva bez novca u džepu, Klint Istvud se našao u mjestu Karmel u Kaliforniji:

‘Vazduh je bio čist, pijesak bijel i prelijep, a ljudi veoma srdačni. Pomislio sam kako bih volio da dođem i živim ovdje” , rekao je jednom prilikom glumac.’

Višegodišnjim radom i trudom Klint Istvud je uspjeo da ostvari svoj san, vratio se u Karmel i sagradio luksuzni golf klub “Tehama”.

Ideja vodilja oskarovca Klinta Istvuda za ovaj projekat je bila da da prostor bude lijep i prostran, ali ipak intiman. Posjed za čiji ulazak i boravak je potrebna posebna VIP propusnica i prostire se na čak 800 hektara!

Sastoji se od objekta namenjenog za fintes i vježbanje, dijela za golf i prostora predviđenog za rekreaciju po velelepnoj prirodi. Ono što je posebno interesanto jeste kuća kluba koja je urađena u španskom duhu i zauzima čak 1600 kvadratnih metara!

Prelijepo imanje je prirodno izolovano planinama i iako pomalo djeluje ruralno, u prvi plan ipak izbija raskoš – od teniskih terena, bazena do prostranih balskih salona preko spavaćih soba sa pogledom na okean.

Izvor: lisa.rs

Vaš komentar na članak: