Prati nas na Facebooku! Klik na Like!

Svaki dan pišemo nove stvari

20/07/2017 | Uređenje,Video | Komentara:

Luksuzna kuća na točkovima: U starom autobusu napravili udobni dom sa 6 prostorija! (FOTO+VIDEO)

Advertisement

Pravi avanturisti ne mogu da zamisle život u jednom mjestu i dosadnu svakodnevicu u kojoj se ništa ne dešava. Nažalost, nema svako od nas mogućnost da živi onako kako bi želio, ali par sa snimka dosjetio se kako da im život postane neprekidno putovanje.

kuca-na-tockovima (1)

Luk i Rejčel uzeli su stvari u svoje ruke i napravili dom iz snova. Naime, oni su od starog autobusa napravili luksuzni dom, a za to im je trebalo godinu i po dana.

kuca-na-tockovima (2)

Za to vrijeme, podigli su krov na kojem su postavili solarne panele pomoću koje se snabdjevaju strujom. Unutrašnjost je tek priča za sebe!

Čim uđete u ovaj transformisani autobus, nalazite se u tri prostorije!

kuca-na-tockovima (3)

Tačnije, u prednjem dijelu su postavili trpezarijski sto koji može da se sklopi uz zid, prekoputa je “dnevna soba” sa velikom sofom koja se razvlači i u kojoj se nalazi dodatno mjesto za skladištenje stvari.

Možda najimpresivniji dio kuće jeste velika (za ove prilike) kuhinja, u kojoj Rejčel najviše uživa.

kuca-na-tockovima (4)

Zadnji dio autobusa rezervisan je za kupatilo i spavaće “sobe”.

kuca-na-tockovima (5)

Kupatilo je potpuno opremljeno (lavabo, wc šolja, tuš kabina), a pored njega se nalaze čak 2 “spavaće sobe” – manja donja za kćerkicu i veliki krevet na uzvišenom dijelu za roditelje.

kuca-na-tockovima (6)

Čitav ovaj postupak transformacije koštao ih je oko 30.000 dolara što je drastično manje nego što bi morali da izdvoje za kupovinu “obične” kuće.

Fantastičan projekat, zar ne?

Izvor: stil.kurir.rs

Vaš komentar na članak: