15 NAJLJEPŠIH TRPEZARIJA ZA SVAKI STAN: ovi stolovi i stolice su HIT u 2017. godini

Trpezarija je kutak za okupljanje porodice i uživanje sa gostima uz ukusan obrok, a evo koji stolovi i stolice za trpezariju su najpopularniji ove godine.

Okrugli sto je savršen izbor za malu trpetariju i vrlo je praktičan i štedi prostor, ali ove godine se uselio i u prostrane kuće. Pored okruglih stolova, oni u obliku elipse zauzimaju značajno mjesto u domovima poznatih dizajnera enterijera, piše Lepa & srećna.

Stakleni trpezarijski stolovi ponovo postaju aktuelni, a iako su teški za održavanje i čišćenje pa ćine da prostorija izgleda veće, a i stvaraju efetkat raskošnog enterijera. Od materijala se najviše izdvaja drvo, duborez, a za one imućnije mermerni sto je pravi pogodak. I pored novina, četvrtasti stolovi ostaju neprevaziđeni, naročito oni praktični na izvlačenje.

Rustične i moderne trpezarije se “bore” za prevlast, ali jedno je sigurno pravi pogodak – jednostavan stil! Dominira vrlo jednostavna kombinacija boja (bijeli sto, crne stolice), a od stolica su najpopularnije drvene sa naslonom.

Ipak, monotoniju jednostavnog razbijte vazom sa cvijećem u vatrenim bojama ili sa korpom različitog voća.

Izvor: lepaisrecna.rs

Vaš komentar na članak: