Zašto više nećete izlaziti iz kuće bez dnevnog uloška ispod pazuha (VIDEO)

Zvuči čudno, ali dnevni ulošci mogu da vam budu najbolji saveznik u vrelim ljetnjim danima. Ovaj genijalan trik sve je popularniji među ženama širom svijeta, a kad vidite kakvi su rezultati, i vi ćete potrčati da uradite isto.

Ulozak-ispod-pazuha

Da, znamo da je dnevnim ulošcima mjesto u gaćicama – ali ko kaže da ova pravila ne mogu da se promjene? One ružne fleke od znoja ispod pazuha jedna su od najgadnijih pojava u javnom prevozu, kafićima, ulicama i klubovima ljeti, a rješenje se nalazi u vašem kupatilu. Pitanje je samo da li ste spremni malo da eksperimentišete.

Ovi ulošci imaju sjajnu moć upijanja (to im je, na kraju krajeva, svrha) i ne razlikuju da li upijaju vaginalni sekret ili znoj. Štaviše, budući da je znoj mnogo rjeđi, znatno lakše će ga upiti i jednom za svagda vas lišiti mokrih fleka ispod miške!

Sve što treba da uradite jeste da po jedan uložak zalijepite na bluzu ili majicu direktno ispod pazuha, i to tako da ljepljivi dio bude okrenut ka materijalu, a onaj upijajući ka vašoj koži. Budući da su ulošci veoma tanki, niko neće ni znati šta to krijete ispod pazuha – a ružne fleke će postati stvar prošlosti.

Ulošci i u cipelama

Ako vam se stopala mnogo znoje, poslužite se istim trikom i stavite klasične dnevne uloške u obuću kako bi upijali znoj i neprijatne mirise.

Pogledajte još sjajnih trikova u videu:

Izvor: 24sata.rs

Vaš komentar na članak: