13/08/2015 | Featured,Ostalo | Komentari

Uradi sam: praktična komoda za kuhinju, kupatilo ili dvorište

Kad vam dosadne aliminijumski roštilji, plastične korpe za veš ili viseći ormarići za začine, vreme je da uzmete alat u ruke i napravite komad nameštaja koji možete koristiti skoro u svakom delu doma!

Ova univerzalna komoda je jednostavna, ali i višenamenska. U klasičnoj kombinaciji materijala: drvo + metal, neće izaći nikad iz mode i služiće vam u bašti kad roštiljate ili pak u kuhinji kao pomoćna radna površina. Takođe, po svojoj univerzalnosti, možete je koristiti i u kupatilu, tako što imate posve novu mogućnost odlaganja prljavog veša sa malim policama za prašak i deterdžent.

Detalj za odlaganje ćumura za roštilj u bašti ili veša u kupatilu!

Varijante na temu komode su moguće i praktična vrednost ogleda se u šarkama. Ovaj posebni detalj omogućava da čitav element izvučete klizno i nakrenete za lakše korišćenje. Ako ste pasionirani ljubitelj cveća, u klizni element možete odložiti veću količinu humusa pa će vam biti pri ruci kad god presađujete svoje zelene ljubimce. U kombinaciji sa drvetom, vidljive, metalne šarke daju i savremeni rustični šmek prilagodljiv različitim enterijerima.

“Ladygoats” sa kojeg vam prenosimo ovu sjajnu ideju vodi mama Đina koja je posvećena kako stolarskim, tako i pekarskim majstorijama. Njena komoda ujedinjuje dve ljubavi – prema hrani i lepim komadima od drveta!

Izvor: www.lisa.rs

Vaš komentar na članak: