22/08/2014 | Featured,Ostalo | Komentari

Stare boce će uz malo mašte postati posude i svijećnjaci

Boce prvo treba dobro oprati, a potom pustiti mašti na volju. Možete ih omotati trakom ili obojiti kredom i pretvoriti u posude za ulje, organizatore nakita..

Prije nego pustite mašti na volju i date novo ruho starim bocama, važno je da ih dobro operete i osušite. Bilo da se radi o plastičnim ili staklenim bocama, nema iznimke – sve se daju srediti i ponovno iskoristiti. Budite i vi ekološki osviješteni i pokušajte što više reciklirati stari otpad i slično. Ideje koje donosimo vrlo su jednostavne, a potrebno je samo malo vremena, mašte i volje da biste ih realizirali. Uvijek imajte na umu da jednoj plastičnoj boci treba 700 godina da započne proces recikliranja.
Stare boce kao posude za ocat i ulje

Ako ne znate kako iskoristiti malo ljepše boce, preporučujemo da ih sredite i u njih stavite ocat i ulje. Tako će one stajati u vašoj kuhinji i kao super dodatak na radnoj ploči. Jednostavno ih ukrasite kako želite, a možete ih i omotati slikarskom trakom ili obojiti te na njih kredom ispisati nazive. Preporučujemo plastične čepove, ali nije nužno.

Izvor: 24sata.hr

Vaš komentar na članak: