01/12/2017 | Ostalo,Video | Komentari

ODUŠEVIĆE VAS KAKO JE MELANIJA TRAMP UKRASILA KUĆU ZA NOVU GODINU: Prva dama Amerike u Bijeloj kući napravila najljepšu dekoraciju po uzoru na rusku bajku

Prva dama Amerike Melanija Tramp u Bijeloj kući je ugostila mališane iz porodica iz Vazduhoplovne baze Endruz, tako da su oni bili prvi koji su dobili priliku da uživaju u zimskim i prazničnim čarolijama u režiji Trampovih, piše Glossy.

melanija trump (1)

Mališani su bili oduševljeni i dekoracijom ovog velelepnog zdanja i njihovim domaćinima – naročito prvom damom. Upravo je ona, tvrdi portparol Bijele kuće Sara Hakabi Sanders, i zaslužna za božićni duh koji vlada čuvenom vilom jer “lično birala i bila uključena u svaki detalj” dekoracije.

Ono što je oduševilo sve prisutne jeste veliki broj novogodišnjih jelki, koje su postavljene na više mjesta u kući, a najviše ih ima u velikom holu, u koji je Melanija ušetala spuštajući se niz glavno stepenište dok su baletski igrači plesali uz muziku iz “Krcka Oraščića”. Ovaj čuveni balet očito je poslužio kao inspiracija prvoj dami, pa su tako detalji koji podsjećaju na “Krcka Oraščića” okačeni širom velikog foajea.

melanija trump (2)

Međutim, mali šta bi mališane moglo da očara kao druženje s prvom damom u Crvenoj sobi, prostoriji koja je dekorisana gotovo isključivo slatkišima! Trampovi su za to koristili tradicionalnle kolačiće od đumbira i još mnogo neodoljivih poslastica, ali je Melanija iskoristila ovu priliku da dječake i djevojčice upozori da ne treba da pretjeruju s unosom šećera.

melanija trump (3)

Naravno, dekoraciji biblioteke posvećeno je mnogo pažnje i ljubavi. Tako se u ovoj sobi sada nalazi izdanje Dikensove “Božićne pjesme” iz 1866. godine, kao i simpatičan cvetni aranžman, a tu su i očaravajući vjenčići.

Očekuje se da će kroz Bijelu kuću tokom praznične sezone proći oko 25.000 radoznalih turista, a jedno je sigurno – čeka ih nezaboravna avantura!

Fotogalerija:

Izvor: glossy.rs

Vaš komentar na članak: