20/10/2016 | Ostalo,Uređenje | Komentari

Izgleda kao obična kamp kućica, ali unutra se krije neviđeni luksuz (FOTO)

Nakon naporne nedelje, zaboravite na sve i sa svojom boljom polovinom krenite u avanturu, ko zna, možda će vam boravak u prirodi povoljno djelovati na seksualni život.

743-418-32947_1

Ako se kojim slučajem nađete u jednoj od kamp kućica koje proizvodi australska firma Lotus, onda igre s boljom polovicom definitivno ne bi smjele izostati.

173_fullsize

Lotus je kompanija koja proizvodi vrhunske kamp kućice za sve vrste terena i ljude koji traže nešto više od samo kreveta i tuša. U njihovoj ponudi nalaze se četiri tipa pokretnih domova, od kojih se svaki može naručiti u nekoliko veličina. Naravno, nama se najviše sviđa “Trooper” koja je posebna zbog svojeg robusnog podvozja i mogućnosti da je vučete po vrlo zahtjevnim terenima.

190_fullsize

No, možete se odlučiti i za “Freelander” koja je najviše namijenjena za cestovne ture, dok je u ponudi i “Freelander” koja je nešto između dvije ranije spomenute.

743-418-32947_1

Za one koji nemaju mogućnost da sami biraju s kojim će se tipom kamp kućice počastiti, već umjesto njih to radi njihova žena (slobodno ih možemo nazvati papučarima), tu je i “Off Limits” koja nudi najveći luksuz u unutrašnjosti. No, bez obzira koju od četiri ponuđene izaberete, sigurni smo da je zabava i opuštanje zagarantovano.

Izvor: macho.hr

Vaš komentar na članak: