19/03/2017 | Namještaj,Ostalo | Komentari

Interaktivni šporet koji će vas oduševiti (VIDEO)

Kompanija Virlpul (Whirlpool) najavila je kako će izgledati šporeti u vrlo bliskoj budućnosti i oduševila sve koji uživaju u kuvanju, ali i one koji od njega bježe. Interaktivni šporet iz ove kompanije imaće specijalan ekran osjetljiv na dodir koji će djelovati i kao tabla za grijanje i kao ekran za interaktivnu komunikaciju na vebu.

Interaktivni šporet 665x317

Šporet će, kao i svaki drugi smart uređaj, biti povezan na internet, a zahvaljujući induktivnoj tehnologiji zagrijavanja korisnici će moći da dodiruju tablu kao svaki “touchscreen” ekran, čak i dok kuvanje bude u toku. Na tabli će moći da pretražuju recepte na vebu, komuniciraju sa prijateljima putem društvenih mreža ili pak nađu neku drugu zanimaciju.

Čak ni slikanje tokom kuvanja nije problem, a slike ćete moći u realnom vremenu da postavljate i na društvene mreže, jer je postoji mogućnost da sa radne površine imate neograničen pristup internetu.

Ova kompanija tek treba da razvije pravi prototip ovog modela, a prema najavama iz ove kompanije konkretan rezultat možemo očekivati u roku od narednih par godina.

Izvor: kucastil.rs

Vaš komentar na članak: