Zavirite u vilu Majka Tajsona koja se prodaje za 1.5 miliona eura (FOTO)

Majk Tajson je svojim obožavaocima dao priliku da posjeduju njegovu vilu.

mike-kuca (1)

Njegov dom u Nevadi sada je dostupan za kupovinu po cijeni od 1.5 miliona evra. Vila se nalazi na maloj udaljenosti od Las Vegasa, u zatvorenoj zajednici Seven Hills. Njegova vila mjeri oko 600 m2 i nalazi se na posjedu koji mjeri 1/3 hektara. Ona sadrži pet spavaćih soba i šest kupatila. Skoro je renovirana, pa sada u svom enterijeru i eksterijeru sadrži detalje od mermera, krečnjaka i čelika.

mike-kuca (2)

Njen foaje ima izuzetno visoke plafone i osvijetljeni vodopad, kojim je povezana sa spuštenim dnevnim boravkom i mokrim barom. Na prvom spratu nalaze se dvije spavaće sobe koje dijele kupatilo, porodična soba i vrhunska kuhinja sa masivnim kuhinjskim ostrvom, barom za doručak i glomaznom ostavom.

Na drugom spratu nalaze se tri spavaće sobe, uključujući i veličanstveni master apartman, koji ima kamin, balkone, mermerno kupatilo sa samostojećom kadom i LED kišnim tušem, kao i personalizovane kupatilske elemente za odlaganje stvari.

mike-kuca (3)

Veliki prozori i klizna vrata otvaraju ovu vilu prema zadnjem dvorištu, u kom se nalazi bazen sa vodopadom, kao i spa odjeljak. Dvorište takođe ima i odvojeni dio za roštiljanje, bar i mjesto za logorsku vatru.

Inače, bivši svjetski šampion teške kategorije platio je 1.75 miliona dolara za ovaj posjed 2008.godine.

Izvor: nezavisne.com

Vaš komentar na članak: