Zavirite u Beyonceinu i Jay-Zijevu kuću s četiri bazena, heliodromom, neprobojnim prozorima…

Nakon što su dobili blizance, slavni američki par Beyonce i Jay-Z počeli su uređivati i kuću na Bel Airu koju su prije nekoliko mjeseci kupili za 135 miliona dolara. Američki mediji uspjeli su zaviriti u njihov novi luksuzni dom s četiri bazena, heliodromom, neprobojnim prozorima…

vila (1)

E News je došao do nekoliko fotografija radova u vili na kojima se može vidjeti kako Beyonce i Jay-Z renoviraju garaže, dvorište, stepenište, kupatila i podove. Kako prenosi ovaj američki magazin, slavni par je, pored renoviranja, uložio još 10 miliona KM u kupovinu novog namještaja za vilu.

vila (2)

vila (3)

Njihova vila koja se prostire na blizu 2.300 kvadratnih metara ima osam spavaćih soba, 11 kupatila, ogromni muzički studio, garaže za 15 automobila, kinodvoranu, košarkaški teren, teretane…

vila (4)

Također, vila ima cijeli jedan blok za osoblje. Svi prozori na vili su neprobojni, a na ulazu u imanje su postavljena metalna vrata. Na krovu vile je heliodrom za privatne letove poznatog muzičkog para.

vila (5)

Ovo je prva kuća koju su Beyonce i Jay-Z kupiti u Los Angelesu. Slavni par je dosad iznajmljivao kuće i stanove u ovom gradu na jugu Californije.

Foto: E news

Izvor: klix.ba

Vaš komentar na članak: