Sve zajedničke kuće Brada i Angeline (FOTO)

Dok cijeli svijet bruji o razvodu Angeline Jolie i Brada Pitta, ni u našoj redakciji nije bolja situacija.

No umjesto pukog naglabanja o razlozima razlaza, donosimo vam popis njihovih zajedničkih nekretnina. Ostaje da se vidi kako će one biti podijeljene između ovog nekad najpopularnijeg para na svijetu.

Vila u Los Angelesu

angelina-brad-kuca (1)

Porodična baza Jolie- Pitt porodice je uvijek bila u Los Felizu, Kalifornija. Kuću je kupio Brad 1994. godine, ali kako se njihova porodica povećavala, tako su i oni dokupljivali susjedna imanja, kako bi zaštitili privatnost. No kako su vodili nomadski život, rijetko su dugo vremena boravili u ovom domu.

Imanje Château Miraval, Francuska

angelina-brad-kuca (2)

Od najveće važnosti za porodicu je imanje Château Miraval, nekretnine i vinograd na jugu Francuske, gdje su se Pitt i Jolie vjenčali u avgustu 2014. godine. Na imanju su nastavili i tradiciju proizvodnje vina.

Kuća u New Orleansu

angelina-brad-kuca (3)

Ovu kuću su pokušali prodati još prošle godine za 3,5 miliona dolara. Iako više nije na popisu za prodaju, nije zabilježeno da je promijenjen vlasnik.

Kuća u Španiji

angelina-brad-kuca (4)

Iako nije zvanično potvrđeno da je par kupio kuću na španskom ostrvu Mallorca (gdje je Pitt i snimao film Allied sa francuskom glumicom Marion Cotillard), u lokalnim novinama je to objavio njihov agent za nekretnine.

Izvor: decorinportal.com

Vaš komentar na članak: