Starinska kuća sa bazenom: zavirite u italijansku vilu sa najljepšim pogledom na more (FOTO)

Vila Ćerere pravi je dukat Mediterana zbog nevjerovatnog enterijera u starinskom stilu i panorame od koje ne možete da odvojite pogled.

Veil Ćerere (22)

Vila se sastoji od velike dnevne sobe, kuhinje sa stolom za ručavanje, kupatilom i tri spavaće sobe, od kojih dvije imaju posebno kupatilo.

Duborez, stilski namještaj i podovi prekriveni pločicama predstavljaju savršen sklad u mediteranskom stilu Umjetničke slike i kreveti sa visokim naslonom ostavljaju utisak da boravite u dvorcu, a specijalno kupatilo sa okruglom kadom, stepenicama i laticama ruža od svakog kupanja stvara osjećaj da ste na spa tretmanu.

Veil Ćerere (4)

Iako je unutrašnjost kuće očaravajuća, ono što je najljepše u ovoj vili jeste pogled. Čarobna panorama koja opušta najljepše izgleda dok grad spava, a sunce zaranja u more.

Veil Ćerere (19)

Iz bazena imate savršen pogled, a posebno sa terase koja je stvorena za večeri pune romantike, druženja sa prijateljima ili vraćanje porodičnih uspomena.

Kada pređete uredan travnjak u bašti dolazite do prirodnog šetališta u kojem je drvo masline glavna atrakcija. Puzavice jarkih boja razbijaju jednostavnost, a ljuljaška ispred kuće mami nas da zamislimo kako je baš na njoj odmarati uz zvuke mora, miris cvijeća i cvrkut ptica.

Savršena inspiracija za vaš dom i baštu u mediteranskom stilu!

Izvor: lepaisrecna.rs

Vaš komentar na članak: